Kenu Bt. - Vízitúrában a legjobb választás...
Vízitúrához a legjobbakat!
 
Mobil: 06 (20) 926-3878 | Nyitva: H.-P. 10-18-ig | E-mail: info@kenubt.hu

Kenukölcsönzés
A kölcsönzés egy csoport részére is egy személy nevén történik!

 


Mobil: 06 (20) 926-3878
E-mail: info@kenubt.hu

A kenukat az ország bármely pontjára leszállítjuk, de kérjük, hogy a kiindulási és célállomások közúton jól megközelíthetőek legyenek!!! Ez segíti a zökkenőmentes érkezésünket!
A megrendelés felvétele, ill. kézbesítése utáni 10 napon belül 50 % foglaló fizetendő, további 30 % a túra kezdete előtti 2. hétig bezárólag, 20 % pedig a helyszínen. A részletek be nem fizetése esetén a rendelés törlődik.

Kenukölcsönzés

 

 

A helyszínen való átvételkor egy adott személy vállal írásban felelősséget a bérlemény rendeltetésszerű használatáért és a keletkezett anyagi kár megtérítéséért, egy kártérítési lista aláírásával egyidejűleg. Káresetnél a túrázók a helyszínen tartoznak fizetni a károkat, nagyobb összeg esetén pedig egy héten belül, jegyzőkönyv felvétele mellett!

 

Minimálisan 4 kenu bérlésére van lehetőség!
A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt, a Kenu Kft. a túrázók személyes és anyagi biztonságáért felelősséget nem vállal!

 

Az ingyenes szállítások csak a szerződésben foglalt paraméterek esetén érvényesek.

 

KEnubt törzstagsági kártya Törzstagsági kártya
A legalább kétszer velünk túrázott, elégedett megrendelőink automatikusan kapnak regisztrált törzstagsági kártyát, amely 10% kedvezményre jogosít a következő bérlet alkalmával.
A szezonon kívüli csökkentett ár esetén és a szállítási díjra nem vonatkozik.

 

 


©Minden jog fenntartva 2012 - Kenu Bt